GRUPPEAKTIVITETER

Norway AdvenTURes byr på "utenom det vanlige" opplevelser for grupper av alle slag. Du og din gruppe/bedrift vil oppleve en blanding av vill og vakker natur, kulturhistorie, lokal eller utenlandsk mat, aktiviteter som engasjerer og er mulig å gjennomføre for absolutt alle. Vår erfaring de siste 12 årene er at vi dermed skaper en fin atmosfære og fellesskap som er enestående!

Gjelder det lagbygging eller gruppeaktiviteter:
  • på en firmatur, et møte, blåtur, utdrikningslag eller julebord
  • for en avdeling i firmaet ditt, idrettslaget, musikkorpset eller en vennegjeng
  • kun en enkel aktivitet eller en hel helg
Vi skreddersyr et program for din gruppe basert på målet med samlingen og dine ønsker. Dette kan vi gjøre hvor som helst i Norge.

Vår erfaring er at behov og muligheter er veldig forskjellige og derfor skreddersyr vi helst opplegg til kundene våre. Det fungerer best når vi blir totalleverandør og lager en totalpakke med overnatting, aktiviteter, møtelokaler og mat. Dette gir oss en mulighet til å utnytte lokal kunnskap, og samkjøre all logistikk. Da begynner opplevelsen allerede ved transporten og avsluttes ikke med aktivitetene, til og med overnatting og mat(laging) kan være en del av opplevelsen! Utgangspunktet er at gjestene og oppdragsgiver har det kjekt og koser seg mens vi tar oss av alt det praktiske.

Ta kontakt for et skreddersydd tilbud.

Lagbygging
Kurs
Faglig lagbygging
Mat og kok-i-lag
Totalleverandør
Kajakkchallenge
Konkurranseløype
Frisbee golf